Filozófiánk

 

Az ötlet nem titkolt célja nyílt párbeszéd elindítása és fenntartása a pszichedelikus drogokról határok nélkül, legyen szó az átszellemült és hatalmas testi-lelki felkészülést igénylő utazásokról, vagy a problémás szerfogyasztásról.

A magyar kulturális életben hiánypótló eseménynek szánjuk rendezvényünket, ahol szakavatott előadók mutatják be a pszichedelikus világ élőlényeit. Szeretnénk az emberek látáskörét szélesíteni a pszichedelikus szerek kapcsán és ezen szerekhez kapcsolható kulturális-, művészi-, jogi- és történelmi témakörök megismertetése is fontos számunkra. Célunk továbbá a felvilágosítás, ismeretterjesztés és némi ártalomcsökkentés is, hiszen a szerek itt vannak, az információ viszont nagyon kevés, a fogyasztás kultúrája alacsony, így a kockázat magas.


Tervezett vendégeink:
Bokor Petra, Szabó Győző, Mészáros Gabriella, Szummer Csaba, Bartha Dávid Péter, TASZ, Kék Pont alapítvány, Hoppál Mihály, Sümegi András
 

Vendégünk volt már:
Ogre: Az Ayahuasca egy életforma  www.ayahuasca.hu
Kubiszyn Viktor: író, újságíró és a drognapló blog szerzője
Gén: Én+te+ö=gén, a Magyar Pszichedelikus Közösség honlapjának (Daath.hu) főszerkesztője,


Rendezvény formája:
Egy rendezvény alkalmával egy vagy két meghívott előadónk van. Témáik nem azonosak. Az előadók beszélgetés keretében vagy egy prezentáció formájában mesélnek szakterületükről. Ha a téma megkívánja, akkor lesz kerekasztalos vagy vitafórum szerű beszélgetés is.
A rendezvény folyamán lehetőség van kérdések feltételére az előadóhoz.

 

Az előadások csak kis mértékben épülnek egymásra, de az idő múlásával egyre mélyebben boncolgatnak bizonyos témákat. A rendezvény két havi rendszerességgel kerül megrendezésre, minden hónap első csütörtökén. Továbbá a Tilos rádióban fél/egy órás műsoridőben a rendezvényt megelőző héten.

Rendezvény helye:
Gödör Klub
1061 Budapest, Király u. 8-10.
http://www.godorklub.hu/

 

A rendezvény szervezői:

Gomoa            www.gomoa.net
CK                  www.ckmagazin.info/

Hírlevél
*
Feliratkozás

Ha szeretnél időben értesülni a következő rendezvényünkről iratkozz fel hírlevelünkre.

Youtube csatorna
Gomoa.net